Bearanyozódott a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

2009. szeptember 20.
2.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Eljött a pillanat, amikor az ukrán csoda rajongói elővehetik féltve őrzött nemes italaikat, világgá kiálthatják örömüket, és koccinthatnak egymás, valamint a GSC Game World egészségére.

Az egyedi hangulattal megáldott S.T.A.L.K.E.R. széria harmadik tagjának, a legkisebb fiúnak, hamarosan szülinapja lesz, az ajándéka pedig nem más, mint egy arany lemez, amelyet a jeles napnál valamivel korábban, konkrétan tegnap megkapott. Aranylemezre került tehát a Call of Pripyat, amelyet boldogan jelentett be a fejlesztőcsapat, egyelőre még csak az orosz nyelvű honlapján.

Mindez természetesen azt is jelenti, hogy már nem sokat kell várnunk arra, hogy harmadszor is beléphessünk a Zóna átkozott területére, hogy elszántságunkkal, karjaink erejével és elsőrangú logikánkkal kifundáljuk, miért is történnek furcsa események egyre növekvő intenzitással. A már említett oldal arról számol be, hogy október 2-án már a boltokban lesz a játék, ha máshol nem is, az orosz üzletekben biztosan. Az angol (és egyéb) nyelvű változatok minden bizonnyal később árasztják el a piacot, remélhetőleg a kiadási jogokkal rendelkező német bitComposer Games hamarosan tájékoztat minket a pontos időpontokról. Addig is kitartás.
2 hozzászólás

Tibit

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Szerintem a magyar szinkronok csak ritkán sikerülnek jól, már a magyarosításokat sem szeretem egy FPS játéknál!

válasz erre

Lac

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nem bánnám, ha ez a rész is kapna egy magyar szinkrontkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja