Bearanyozódott a Splinter Cell: Conviction

2010. március 25.
2.3751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft végre bejelentette azt, amit megkövetelt a Sam Fisher fanatikusok többsége, kiderült ugyanis, hogy aranylemezre került a Splinter Cell: Conviction, így a sorozatos csúszást, és egy elég szép átalakulást elszenvedve, de a kijelölt időpontokban végre valóban befuthat a boltok polcaira a rejtőzködés nagymesterének legújabb kalandja.

A dátumok ugyanakkor sajnos éppen néhány nappal ezelőtt módosultak, lévén Xbox 360 konzolra az eredeti április 16-ára esedékes datálás az érvényes még mindig, a program PC-s verziói viszont csúsznak, egészen április utolsó napjáig.

Mindez azonban mit sem módosít az örömhíren, miszerint bearanyozódott a legújabb Splinter Cell epizód, ami annyit jelent, hogy az illetékesek elkészültek a munkálatokkal. Az információt mindemellett a mögöttesek szerették volna megkoronázni, aminek hála egy friss fejlesztői napló került nyilvánosságra a játékról, ebben pedig néhány fejlesztő pontot tesz egyes témák végére, így ha még nem láttál vagy hallottál eleget a Splinter Cell: Conviction-ről, íme egy friss videó, amely méltóképpen emlékezik meg a bearanyozódásról.

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 23 napja

Kegyetlen jó ez a játék!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja