Bearanyozódott a Divinity II: Ego Draconis

2009. november 25.
2.6231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a tegnapi nap folyamán mutattunk be nektek egy vadonatúj trailert a Divine Divinity utódjaként számon tartott Divinity II: Ego Draconis-ról, amelyből többek között az is kiderült, hogy a program angol verziói - feltehetően dobozos formában - a jövő esztendő első napjaiban kerülnek a boltok polcaira.

A német nyelven már hónapokkal ezelőtt kapható alkotás angol változatai pedig a mai napon végre bearanyozódtak, vagyis elkészültek a munkálatok, a fordítás teljes egészében befejeződött, az illetékesek ellenőrizték is, ezt követően pedig indulhat a sokszorosítás, a borítók nyomtatása, majd a dobozolás.

A Larian Studios akció-RPG-je tehát elkészült, a nagyjából 60 órás játékmenet - amely mellékküldetésekkel megduplázható - pedig rengeteg kihívással, egy magával ragadó fantasy világgal, valamint a sárkánnyá alakulás szépségeivel várja a fanatikusokat, akik Xbox 360 konzolra valamint személyi számítógépekre is egyaránt 2010 január 5-én kapják kézhez a programot. Ha a jövő esztendőt egy kiváló szerepjátékkal szeretnéd indítani, akkor semmiképpen se hagyd ki, ha pedig még keveset tudsz az alkotásról, akkor oldalunkon visszakeresve enyhíthetsz tudatlanságodon.
Divinity II: Ego Draconis-ról, amelyből többek között az is kiderült, hogy a program angol verziói - feltehetően dobozos formában - a jövő esztendő első napjaiban kerülnek a boltok polcaira.'>
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja

Navégre. röhögő smiley De ennyierőből má magyarra is lefordíthatták volna. röhögő smiley

válasz erre
Divinity II: Ego Draconis
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja