Bearanyozódott a Haunted

2011. augusztus 11.
2.1391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban végre aranylemezre került a dtp és a Deck13 kooperációjában készülő Haunted című kalandjáték, amely néhány fals információval ellentétben nem a klasszikus útvonalat követi, hanem éppen ellenkezőleg, egy teljesen három dimenziós környezetbe varázsol minket, fejtörőkkel, frappáns és nem mellesleg horrorisztikus, ámde mégis humoros történettel, amelynek középpontjában Mary áll, aki elveszett nővérét próbálja megkeresni.

A kutatásban segítségére lesznek különleges képességei, amelyek között éles elméje mellett az is előnyt jelent számára, hogy képes beszélgetni a szellemekkel.

A játék menetét nagyjából a fejlesztők két korábbi játékának, a Jack Keane-nek és és a Venetica-nak a kereszteződésével lehetne leírni, annyi különbséggel, hogy itt szerepjátékos elemek nem, de akcióelemek annál inkább felbukkannak majd a nagy nyomozás alatt. A Haunted egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de mivel aranylemezre került a projekt, nyilván hamarosan a boltok polcaira kerülhet.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Több Deck13 kalanddal is volt dolgom és állíthatom, hogy jó munkáik vannak. Ennek a Haunted-nek csak a demojához volt szerencsém.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja