Be nem jelentett AAA kategóriás címen dolgozik az ZeniMax-nak a MachineGames

2010. november 12.
1.6671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A ZeniMax brigádja éppen néhány nappal ezelőtt jelentette be a nagyvilág számára, hogy újabb fejlesztőcsapattal bővült kiadójuk kínálata, így a Bethesda, az id, az Arkane és a Tango Gameworks mellett már a MachineGames is az ő tulajdonukban van.

A frissen alakult, bejáratott veteránokból és valamikori Starbreeze tagokból álló csapat eleddig nagy titokban tartotta, hogy min is munkálkodik a háttérben, a ZeniMax azonban elcsöppentette, hogy valami nagy dolog készülődik a srácok műhelyében.

A MachineGames gárdája ugyanis hivatalosan is egy olyan AAA kategóriás videojáték fejlesztésébe fogott, amihez az id Tech 5 grafikus motort használják fel. A hivatalos közleményből semmi egyéb konkrétum nem látott napvilágot a játékról, magáról a csapatról viszont kiderült, hogy hivatalosan is a svédországi Uppsala városában vertek tanyát, ott kívánnak tehát dolgozni éppen aktuális alkotásaikon. Reméljük a zord környezet egy jó kis télies hangulatú horrorjátékot szül majd a srácoktól. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja