Bayonetta: Mozgásban a sexy boszi

2009. április 10.
3.9171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy friss update után ismét mozgásban nyilvánul meg a Bayonetta kívánatos, fekete boszorkánya, aki Dante-t megszégyenítő módon bánik el a sötét erők hordáival.

A Sega és a Platinum Games közös alkotása nem csak, hogy dugig lesz akcióval, az ráadásul idegtépően magasra is pakolja majd a kihívás mértékét, elhullik a fél hajkorona, mire befejezzük a játékot, hozta tudomásunkra nem rég Hideki Kamiya, a Devil May Cry franchise mögött is álló kreátor.

A hack'n'slash műfajában született alkotások legtöbbje hardcore mulatság, lást Ninja Gaiden, vagy a Bayonetta-hoz sokkal közelebb álló Devil May Cry sorozat egyes epizódjai. Mit tud éles akcióban felmutatni a szemrevaló boszorkány hölgyemény? Mitől annyira jók a japán kreátorok a műfajon belül? Miért érdemes szem előtt tartanod a címet? A válaszokat ezúttal nem mi szállítjuk, ezt a hálás feladatot a legújabb videóra bízzuk, minden benne van, amitől hanyatt dobod magad. A Bayonetta valamikor idén fut be, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, amíg a Capom ki nem ötli, miként lenne érdemes folytatni a Devil May Cry sorozatot, bőven beérjük ezzel is. Showtime!

#tv#
A videót nagy felbontásban is megtekinthetitek a Bayonetta hivatalos weboldalán.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja