Bayonetta 2? Csak a Viewtiful Joe 3 megjelenése után!

2012. augusztus 02.
1.9431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mióta a Bayonetta első epizódja megjelent, a játékosok többségét csak és kizárólag az érdekli, hogy mikorra is várható a folytatás.

Mivel az alkotás nem aratott osztatlan sikert a pénztáraknál, ezért a Platinum Games csak nagyon óvatosan közelít a téma felé, ezen a taktikán pedig egy fikarcnyit sem változtattak a Famitsunak adott interjú közben, Hideki Kamiya, avagy a Platinum Games direktora ugyanis elmondta, hogy a Bayonetta 2-nek csak akkor fognak nekilátni, ha leszállították a Viewtiful Joe 3-at.

Hogy miképpen került képbe a Viewtiful Joe 3? Őszintén szólva magunk sem tudjuk pontosan, de abban sem vagyunk maradéktalanul biztosak, hogy a direktor nem szarkazmusként értette-e a fentieket, mert a Viewtiful Joe 3 megjelenésére immáron nyolc éve várunk, de ez a várakozás reménytelenebbnek tűnik, mint egy Bayonetta folytatás.

Aki esetleg nem értené, hogy a legendás Viewtiful Joe-sorozat miképpen köthető a Platinum Games-hez, annak eláruljuk, hogy több valamikori alkalmazott, de főleg Hideki Kamiya erősen érdekelt volt abban a projektben is, így ha valakiktől, akkor tőlük számíthatunk egy esetleges folytatásra. Ti melyiket várnátok jobban, a Bayonetta 2-t vagy a Viewtiful Joe 3-at?
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Jön az majd, talán valamikor 2014-ben WiiU exkluzívként, szóval vagy meggondolták magukat a srácok, vagy elkészült a Viewtiful Joe 3. De azt nem hiszem.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja