Bayonetta 3 bejelentést vezetett fel a Platinum Games?

2017. április 27.
3.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő dologra bukkant a Kotaku magazin a Platinum Games hivatalos Youtube-csatornáján, ahol a napokban egészen pontosan öt videó bukkant fel, amelyek a Bayonetta első és második epizódjából tartalmaznak egy-egy jelenetet.

Mindez már önmagában is érdekes lenne, azonban ami ennél is különlegesebb, hogy minden egyes videóban háromszor kerül lejátszásra ugyanaz a felvétel. Hogy miért pont háromszor? A Kotaku szerint elég egyértelmű: ezzel jelzi a csapat, hogy jön a Bayonetta 3!

Persze mindez egyelőre nem több, mint egy ártatlan találgatás, egy nagyon gyenge lábakon álló pletyka, de miután a Bayonetta olyan váratlanul megjelent PC-re a napokban, és az is hasonlóan őrült dolgokkal kezdődött, ezért nem lepődnénk meg semmin sem.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

A borítókép nagyon meggyőző.

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Hajrá hajrá , örülnék!

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Lehet, hogy a videókban elhangzó egy-egy mondattal is utalni akarnak valamire. Valami biztos készül náluk, másképp minek vennék elő a régi játékaikat.

válasz erre
Bayonetta
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaImperator profiljaMarduk profiljamarco profilja