Bayek és Senu a főszereplői a legújabb Assassin's Creed Origins trailernek

2017. augusztus 15.
4.7621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb trailert tudunk mutatni nektek a nagyszerű Assassin's Creed Origins-ről, amelynek főszereplője - mármint a játéknak és ennek a videónak egyaránt - maga Bayek, és kedves kis madárkája, Senu lettek.
 

A felvételből túlzás nélkül mindent megtudunk a sorozat aktuális főhőséről, aki minden eddiginél ellenszenvesebbnek ígérkezik - még a Kenway-eknél is -, de ami ennél is lényegesebb, hogy komoly rejtélyek övezik, noha ennek ellenére azért elég sokat megtudunk eredetéről, illetve sasmadaráról, Senuról.

Mivel az Assassin's Creed Origins érkezését csak október 27-én várjuk - PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is - erősen ajánlott az alábbi fejlesztői napló megtekintése, hiszen segítségével alaposan felkészülhetünk a játékra. Gyerünk:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Trailert nagyon tudnak csinálni az nem vitás!

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem gyenge!

válasz erre

totyak

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Lehet arról tudni valamit, hogy magyar feliratos lesz-e? Neten láttam peticiót, hogy legyen magyar, de szerintem alapból sem kizárt. Kb. annyi rész volt magyar, mint amennyi nem.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljaBvektor profiljagery1113 profiljaHellblade profiljarDAVE profiljaLaci721 profiljaWillThaWheel profilja