Battlestations: Pacific: Úton a Volcano Map Pack DLC

2009. június 10.
2.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma már szinte megharagszanak a játékosok, ha aktuális kedvencükhöz a fejlesztők nem dobnak össze egy, vagy több bónusz tartalmat.

Az Eidos ezzel a ténnyel nagyon is tisztában van, hiszen érkezik az első DLC legutóbbi alkotásukhoz, a Battlestations: Pacific-hez, méghozzá Volcano Map Pack névvel ellátva. A kis csomag Xbox 360 és PC rendszerekre lesz majd telepíthető, még júniusban, konzolos kollégáknak elviekben már a héten, személyi számítógéppel rendelkezőknek pedig a hónap végén.

A Volcano Map Pack a tervek szerint kettő egész új pályát fog hozzátenni az alkotás többjátékos módjához, ennél többet viszont nem nagyon tudunk róla, szerényen még annyit elárultak az illetékesek, hogy csak egy jelképes összeg ellenében lehet majd hozzájutni az új tartalmakhoz, erről azonban szintén nincsenek pontos információink. Ha már birtoklod a játékot, és szeretnéd újabb többjátékos pályákkal gazdagítani a felhozatalt, akkor csapj majd le a Volcano Map Pack-ra, amely Xbox 360 konzollal rendelkezőknek június 11.-én, míg a PC-s tábornak június 25.-én érkezik meg a két rendszer Live szolgáltatására. Ha közelebbi barátságba akarsz kerülni vele már most, akkor pedig ne hagyd ki a bejelentéshez csatold videót sem. Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja