Battlestations: Pacific: Fejlesztők a multiplayer módról

2009. március 03.
3.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A multiplayer módozatra koncentrálva hoztak ki egy fejlesztői kommentárral ékesített videót, a Battlestations: Pacific illetékesei.

A Battlestations, mint már tudjuk sorozattá bővül, és rengeteg látnivalót meg is tekinthettünk róla az idők folyamán, az viszont nem titkolt tény, hogy a fejlesztők bizony a multiplayerrel szeretnének nagyot robbantani, ami alapjaiban egyáltalán nem baj. A videón többek között egy magyar ajkú fejlesztő is megszólal, hiszen, mint tudjuk, az Eidos Hungary-nak elég nagy köze van a Battlestations: Pacific-hez, így innen is egy hatalmas baráti hátba veregetés nekik.

Megérdemlik a srácok, hiszen amit eddig láttunk a játékról, az bizony korrekt munka, az új videóban pedig ismét bizonyosságot nyerünk arról, hogy minden téren jól összerakott játék lesz ez.

A helyszín a világháború pacifikus zónája lesz, itt üthetjük majd nyélbe csatározásainkat, mind multiban, mind egyszemélyes üzemmódban. Az egyetlen kérdésünk, amely fennmaradhat a videó megtekintése után, az csak annyi, hogy mikor jelenik már meg végre!? A videó megtekintéséhez kattints a lejátszás gombra, ne hagyd ki!

#tv#

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 27 napja

hahomeglepődött smileymeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 27 napja

ki tudja megmondani a cd key-ét?
nagyon kelleneszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja