Battlestar Galactica Online: Itt az első trailer

2010. június 12.
2.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Universal és a Bigpoint még márciusban jelentette be, hogy az Artplant csapatának közreműködésével MMO-t készítenek az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi sorozatából, a Battlestar Galacticából.

Nagy is volt a felhördülés a játékostársadalomban, egyesek örömükben, mások pedig bánatukban adtak hangot érzelmeiknek. Mindeddig azonban nem tudtuk megítélni, hogy melyik tábornak van igaza, ugyanis a fejlesztőcsapat a legnagyobb titokban munkálkodik a projekten, amely konkrétan azt jelenti, hogy egyetlen videót, de még egy árva képet sem bocsátottak a sajtó csámcsogó ábrázata elé.

Éppen ezért örültünk meg a hírnek, hogy a srácok megtörik hallgatásukat, és a közeledő E3 tiszteletére egy mozgóképet tesznek közzé. Az anyag meg is érkezett, lentebb találhatjátok, ám okosabbak sajnos nem lettünk tőle többszöri megtekintés után sem. Arcunkba tolnak egy szikrázó összecsapást, amely szállít némi feelinget, viszont aligha gameplay jelenetekből épül fel. A nagy kérdés is elhangzik, ember vagy gép, ugyanis mindkét oldalon belevethetjük majd magunkat a kalandokba. A produktum ingyenesen lesz játszható, és a múlt héten bejelentett The Mummy Online-hoz hasonlóan, futtatásához csupán egy böngészőre lesz szükségünk.
#tv#
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

MMartina

15 éve, 20 napja

Úgy gondolom, ha a sorozatot nem szívleltem, akkor ez sem fog elragadni magával... mosolygó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 20 napja

Hú, nem rajongok az ilyen stílusért, de ez valahogy megfogott. röhögő smiley Jó a hangulat.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja