BattleForge: Készen áll világhódító útjára

2009. január 29.
4.1251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BattleForge egy érdekes próbálkozás a játékvilág kicsit megszürkült színterén, ugyanis egy kártya alapú RTS képében díszeleg.

Ha úgy jobban tetszik, akkor azt mondom, aranylemezre került a kicsike, hogy az ilyenkor szokásos munkálatok után végre a nagy nyilvánosság előtt is szerepeljen egy kicsit és megmutassa, hogy az egyszerűből is lehet nagyszerűt csinálni. Kártyás szerepjátékkal nagy valószínűséggel már mindenki találkozott, nem is olyan régen a Yo-Gi-Oh! és a WoW kettős aratott hatalmas elismerést a fiatalok körében, amit ezentúl a BattleForge-nak hála virtuálisan is űzhetünk majd.

Bár az alkotás sokkal összetettebb, mint valós, papír formájú társai, az alapkoncepció ugyanaz. Mivel egy elsősorban multiplayer alapú RTS-ről van szó, tulajdonképpen online kártyapartikat vívhatunk az aktuális ellenféllel. A produkció megvásárlásával adott lesz egy alappakli, amit kedvünk szerint bővíthetünk, ha elegendő pénz áll a bankszámlánkon. Természetesen a kártyaszerzésnek számos más módja is lesz (elnyerés például), de a legegyszerűbb formája, ha zsetonért vételezünk egyet-egyet.

A legfontosabb az egészben még a fantasy környezet, aminek hála képzeletbeli szörnyeket eleveníthetünk meg a virtuális csatatereken, minden szörnyecske egyéni tulajdonságokkal, támadó- és védőpontokkal lesz felvértezve, tehát aki már játszott a papíros változattal más név alatt, nagyjából tudja mire számíthat, a különbség csak annyi, hogy itt képernyőnkön meg is jelennek a figurák, RTS stílussal vegyítve. Nem halott próbálkozás, várjuk sok szeretettel, tervezett megjelenési ideje nálunk március 27. napja...
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 10 napja

az a goond h kevéés a kártya.... szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja