BattleForge: Bétát mindenkinek!

2009. február 28.
3.4181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Vészesen közeledik a BattleForge március 26-ra kitűzött megjelenési napja.

Ennek az igazolására még a naptárra sem kell rátekintenünk, elég annyit kijelenteni, hogy itt a nyílt béta. Aki egy kicsit is otthonosan mozog a játékvilágban, az bizonyára ismeri a multiplayerre kihegyezett alkotások (mint jelen hír főszereplője) fejlesztésének végső fázisait, amelyek valahogy így néznek ki: zárt béta teszt, nyílt béta teszt, teljes játék. Az Electronic Arts pedig örömmel jelentette be, hogy ráléptek az utolsó előtti lépcsőfokra: mostantól bárki kipróbálhatja a végleges változathoz közeli állapotban lévő programot.

Ehhez pedig egy rövid procedúrát kell végrehajtani: hivatalos oldalra ellátogat, BattleForge kliens letölt, telepít, játékot indít. A teljes sikerhez még szükségünk lesz egy EA accountra is, amelyet - ha valami csoda folytán nem rendelkeznénk ilyennel - szintén az előbbi linken található site-on tudunk létrehozni.

Miért is érdemes belevágni a bétába? Egyrészt a BattleForge az év egyik legnagyobb RTS durranása lehet újszerű játékmenetének köszönhetően (bővebb információkért böngésszétek az archívumot), másrészt minden résztvevő gazdagabb lesz egy speciális Firedancer kártyával, amelyet máshonnan bajosan lehet majd beszerezni. Kalandra fel!
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 4 napja

nekem is ugyanaz a problémám lennewtf smiley nem lehet semmit se írni a játékban, mintha meghalna a billentyűzet....

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 17 napja

HELP ME! elindítottam a játékot, és amikor kérné a karakter nevét, nem enged semmit sem írni. nem reagál semmilyen billre. visszalépek, be próbálnék lépni, semmi. másolással is próbáltam, úgy sem megy. szóval ha bárki tudna erre valamit, pls írja meg!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja