BattleForge: Bejelentve a Lost Souls kiegészítő

2010. január 05.
2.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi esztendő játékfelhozatalát tekintve, rávilágítva az egyediségre, rangsorolás esetén a BattleForge az első hely közelében lenne, hiszen újszerűsége kellő színt hozott az online stratégia fogalomkörébe, sikerre mégsem vitte a program.

Mikor ingyenessé vált az alkotás, érkezett némi reménysugár, azonban sajnos sokáig az sem tartott, hiszen egyes opciókért még továbbra is komoly pénzösszegeket kellett és kell is leszurkolnunk. Mindezek ellenére mind a mai napig izgalmas alkotásról beszélhetünk, amely sajnos nem teljesítette be a ráruházott küldetését.

Szerencsére azonban kialakult köré egy olyan komoly felhasználói réteg, amely felismerte a benne rejlő szépséget, és nap mint nap ott harcolnak a csatatereken, virtuális kártyákkal a kézben. Elsősorban most nekik szólnak az alábbi sorok, hiszen az illetékesek a minap bejelentettek alkotásukhoz egy kiegészítőt, amely Lost Souls alcímmel még ebben a hónapban érkezni fog. Az expanzió egy igazi kis kövérke program lesz, hiszen 60 új egységet tartogat majd számunkra, amely egyébként inkább 120, tekintve a az alapegységek variánsaira.

Mindemellett 16 új épület, valamint ugyanennyi új varázslat érkezik, nem beszélve a két új frakcióról (Twilight és Lost Souls), akik szintén roppant erős kártyákkal szeretnék belopni magukat a fanatikusok szívébe. Egyes pletykák néhány legendás karakter visszatéréséről is beszélnek, azonban ez az információ még megerősítésre vár, az viszont már nem, hogy a hónap végén, avagy január 28-án már szert tehetünk a fentebb elhangzott tartalommal rendelkező új expanzióra.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaBotyi profiljamarco profiljaGargameth profilja