BattleForge: Augusztusban bővül a pakli

2009. július 19.
2.1421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Március végén gördült ki az Electronic Arts istállójából a BattleForge, amely könnyedén igényt tarthat az év legeredetibb játéka címre, ugyanis a multiplayerre kihegyezett alkotásban a valós idejű stratégiákból ismert elemek jól megférnek a kártya alapú szerepjátékok legkedveltebb jellemzőivel.

Ez a koktél pedig a játékosoknak is elnyerte tetszését, főleg azután, hogy az EA kidobta az ingyenes Play4Free változatot, amelyben az érdeklődők egy kisebb sereg élén szabadon bebarangolhatják a produktum világát, fizetniük csak az újabb és újabb csomag kártyákért kell. Ezt a lépést pedig nem árt megtenniük, ha sokáig életben kívánnak maradni a BattleForge harcmezőin.

A fejlesztők most jelentették be, hogy hamarosan érkezik egy komolyabb kaliberű bővítmény, amely 60 új kártyát tesz elérhetővé, amelyek segítségével eddig nem látott egységeket és épületeket kreálhatunk. Az új harcosok a Bandits és a Stoneskin elnevezésű csoportokba tartoznak, amelyeknek az eddigiekhez hasonlóan meglesznek a maguk erősségei és gyengéi. Ráadásként elérhetővé tesznek úgynevezett Dual Orb lapokat, amelyek "mélyítik és gazdagítják a paklik összeállításának és a csatározásnak a stratégiai lehetőségeit." Az expanzíó a Renegade Edition nevet viseli, és augusztus folyamán lát napvilágot.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profiljanurbanu profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja