Battlefield Heroes: Megvan az egy millió felhasználó

2009. július 15.
1.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már a nem is olyan régi indulás pillanatában tudtuk, hogy a Battlefield Heroes nagyon sikeres alkotás lesz, hiszen ingyenes, egyedi játékélményt és koncepciót nyújt, de mindemellett még igényes is, amely sok hasonló free to play játékról sajnos nem mondható el.

A második világháborút meseszerűen és enyhén szólva kiforgatva feldolgozó alkotásról most biztató információk érkeztek, hiszen az illetékesek hivatalos bejelentése alapján játékuk egy olyan mérföldkövet hagyott el, amely sok fizetős társának vagy soha, vagy csak nagy nehézségek árán sikerült elérnie.

Ez a határ az egy millió regisztrált felhasználó, akik naponta, de legalábbis gyakran visszalátogatnak a csataterekre egy kis mesés háborúzás céljából. Ha azt vesszük alapul, hogy a játék mikor indult, és ezt összevetjük a jelenlegi eredménnyel, akkor abszolút kimagasló teljesítményről beszélhetünk, aminek a fejlesztők is nagyon örülnek. Állításuk szerint nagyon büszkék a Battlefield Heroes-ra, sikerességét pedig azzal indokolják, hogy nagyon egyedi játékélményt tudnak nyújtani minden egyes játékosnak.

Mi ezzel nem is szállnánk vitába, ti viszont bátran csatlakozzatok a harcokhoz, hiszen ingyen és bérmentve bárki, korlátok nélkül játszhatja a játékot, amelyről bővebb információkat, mozgóanyagokat és hasonló fontos apróságokat, oldalunkon visszakeresve találhatsz.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja adambalonyi profilja