Battlefield Heroes - A ruhatár

2008. április 16.
10.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Battlefield Heroes kockafejű figurái immár alakot, illetve uniformist is öltöttek a játékosok kedvéért.

A divatbemutatón mindenféle stílus képviselteti magát a Marylin Manson-t idéző fazontól egész az Indiana Jones-féle stílusig, szóval a választékra nem lehet majd panasz. A játéknak ugyanis fontos eleme, hogy a karakterek külső megjelenítét rábízzák a játékosokra a választható felszerelés monstre-hosszúságú listájának hála.

A következő képek a figurákról, illetve a karakter "öltözőszekrényét" bemutató screenshot a játék hivatalos honlapján kerültek bemutatásra egy blogbejegyzés keretein belül.

Battlefield Heroes - A ruhatár - 1. kép

Az látható a figurákon, hogy sok különböző kultúkörből merítettek ötletet a fejlesztők, ugyanakkor azt is sikerült elérniük, hogy megmaradjanak az utalások az eredeti egyenruhákra vonatkozóan, melyet a két oldal katonái a második nagy világégés alatt viseltek.

Battlefield Heroes - A ruhatár - 2. kép

A karakter külső megjelenítése tehát teljes egészében a játékosra van bízva bizonyos értelemben. Ennek különösen akkor lesz majd igazán értelme, mikor például egy csapatnak választunk azonos egyenruhát.

Battlefield Heroes - A ruhatár - 3. kép

A karakter felölszerelése során nyolc szempont szerint öltöztehetjük fel katonánkat. A választható felszerelések számában úgy tűnik nem lesz hiány, kérdés miért kell majd fizetni a játék során, és miért nem.

Mindent összevetve kíváncsian várjuk a Battlefield Heroes megjelenését, vagyis egy újfajta üzleti modell első képviselőjét, mely ha sikerrel jár, akkor akár hasonló játékok lavináját indíthatja el. Szóval vigyázzon mindenki a Battlefield Heroes-al!:) A játék alpaszolgáltatásai ingyenesek, de aki beleszeret, az előbb-utóbb úgyis költ majd kedvenc karakterére...

Kapcsolódó:

Battlefield Heroes - Ahogyan a producer látja
Battlefield Heroes trailer
A Battlefield Heroes vezeti be az EA új Play 4 free üzleti modelljét
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Az a Indiana Jones és a fehér színű gerilla bejön röhögő smiley Lehet ki kéne próbálnom, csak kicsit frusztrál a rajzfilmszerű beütés, a többi részhez képest.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja