Battlefield Heroes: 2 millió regisztrált játékos, új térkép jövő héten

2009. szeptember 27.
3.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Electronic Arts nem húzott rosszat, amikor megbízta az EA DICE csapatát, hogy a közkedvelt Battlefield szériájához csapjon hozzá egy ingyenesen játszható részt.

Ez lett a Battlefield Heroes, amely rajzfilmes grafikájával és karikatúraszerűen ábrázolt II. világháborús csatatereivel emberek millióinak szívét dobogtatta, és dobogtatja meg. Cseppet sem túlzás az előző mondatban szereplő érték, ugyanis EA büszkén jelentette be a minap, hogy a játékba regisztrált felhasználók száma elérte a 2 milliós határt. Ez pedig nem kis teljesítmény, még egy free to play terméktől sem.

A Battlefield Heroes június utolsó napjaiban tárta ki a kapuit a szórakozni vágyók előtt, és 3 hét alatt sikerült elérnie az első mérföldkövet, az 1 millió játékost. A duplázáshoz már jóval több idő, közel 2,5 hónap kellett, azonban szégyenkezésre semmi okuk nincs a fejlesztőknek.

A srácok méltóképpen ünneplik meg az eseményt: szeptember 30-án új pályát tesznek elérhetővé a gamerek számára. A térképnek egyelőre nincs neve, azt viszont tudjuk, hogy a rajta elhelyezkedő faluval és csatornák sokaságával a gyalogságnak kedvez. A frissítés emellett tupírozza kicsit a Gunner kasztot, valamint fejleszti a barátlistát és ranglistákat.
3 hozzászólás

FutuRetrO

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
létezik már a battefield bat copany?????????sűrgös lécci válaszolj!
Mi ez? Valami denevéres játékot keresel?

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

létezik már a battefield bat copany?????????sűrgös lécci válaszolj!

válasz erre

Lac

11 éve, 3 hónapja és 23 napja

Kellett már a frissítés

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaRobi022 profiljamarco profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljamarco profilja