Battlefield Heroes: 2 millió regisztrált játékos, új térkép jövő héten

2009. szeptember 27.
3.4611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Electronic Arts nem húzott rosszat, amikor megbízta az EA DICE csapatát, hogy a közkedvelt Battlefield szériájához csapjon hozzá egy ingyenesen játszható részt.

Ez lett a Battlefield Heroes, amely rajzfilmes grafikájával és karikatúraszerűen ábrázolt II. világháborús csatatereivel emberek millióinak szívét dobogtatta, és dobogtatja meg. Cseppet sem túlzás az előző mondatban szereplő érték, ugyanis EA büszkén jelentette be a minap, hogy a játékba regisztrált felhasználók száma elérte a 2 milliós határt. Ez pedig nem kis teljesítmény, még egy free to play terméktől sem.

A Battlefield Heroes június utolsó napjaiban tárta ki a kapuit a szórakozni vágyók előtt, és 3 hét alatt sikerült elérnie az első mérföldkövet, az 1 millió játékost. A duplázáshoz már jóval több idő, közel 2,5 hónap kellett, azonban szégyenkezésre semmi okuk nincs a fejlesztőknek.

A srácok méltóképpen ünneplik meg az eseményt: szeptember 30-án új pályát tesznek elérhetővé a gamerek számára. A térképnek egyelőre nincs neve, azt viszont tudjuk, hogy a rajta elhelyezkedő faluval és csatornák sokaságával a gyalogságnak kedvez. A frissítés emellett tupírozza kicsit a Gunner kasztot, valamint fejleszti a barátlistát és ranglistákat.
3 hozzászólás

FutuRetrO

15 éve, 8 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
létezik már a battefield bat copany?????????sűrgös lécci válaszolj!nyelvnyújtó smiley
Mi ez? Valami denevéres játékot keresel? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 6 napja

létezik már a battefield bat copany?????????sűrgös lécci válaszolj!nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 9 hónapja és 4 napja

Kellett már a frissítésröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja