Battlefield: Bad Company 2: Új pályák érkeznek a megjelenéskor, és azt követően is

2010. február 26.
2.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts bár eddig is keményen hangoztatta, hogy a Battlefield: Bad Company 2-t, a megjelenést követően óriási támogatottság fogja kísérni, arról azonban nem is álmodtunk volna, hogy már konkrét terveik vannak arra, mivel bővítsék a kiválónak ígérkező alkotást.

Most azonban megvannak a konkrét tervek, így megtudtuk, hogy a jövő héten esedékes megjelenéskor már rögtön egy ingyenes pályacsomag lesz letölthető a programhoz, amely a Mass Effect 2 esetében bejáratott Cerberus Network-höz hasonló elven működik majd.

Aki tehát megvásárolja a Bad Company 2 eredeti példányát, egy VIP kód segítségével aktiválhatja a rendszert, és bónuszként máris töltődni fog az első két bónusz pálya a játékhoz, amelyek az Arica Harbour és a Laguna Presa névre hallgatnak, és a Conquest, valamint a Rush módokat szeretnék kibővíteni. Mindez azonban nem minden, hiszen az EA friss jelentései szerint a debütálást követően nem sokkal egy újabb csomagocska szalad be a programhoz, szintén két új pályával a fedélzeten, amelyek a Laguna Alta, és a Nelson Bay neveket viselik, és szintén a Conquest, valamint a Rush módozatot kívánják bővíteni.

Patrick Bach, a játék egyik producere szerint a két mappa csomag még csak a kezdet, a jövőben más irányultságú bővítések is várhatóak, méghozzá nem is kevés. Ezzel a kijelentéssel pedig biztosan sok új fanatikust toboroztak a Bad Company 2-höz!
Battlefield: Bad Company 2-t, a megjelenést követően óriási támogatottság fogja kísérni, arról azonban nem is álmodtunk volna, hogy már konkrét terveik vannak arra, mivel bővítsék a kiválónak ígérkező alkotást.'>
nincs még hozzászólás

Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja