Battlefield: Bad Company 2: Pillanatok a harcmezőről

2009. október 01.
2.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos már egy ideje tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a Battlefield: Bad Company második epizódja, rengeteg játékkal egyetemben, a 2010-es évet választja ki megjelenési esztendőül, annak is március havának ötödik napját.

A rossz hír azonban kicsit enyhül, amikor azt vesszük figyelembe, hogy a két nagy konzol mellett személyi számítógépekre is ellátogat a játék, ellentétben az első epizóddal, amely sajnos erről a platformról kimaradt. Sokaknak ez szúrja is a szemét, bár az illetékesek megígérték, hogy hiányérzete bizony a PC-s tábornak sem lesz.

Utóbbi azonban szerencsére igaz a többi platformot kedvelő játékosokra is, hiszen az Electronic Arts nem hagyja őket magukra hosszú időre, ma például egy olyan gameplay videót tettek közzé, amely mellőz mindenféle interjúbevágásokat és egyéb alámondásokat, így csak és kizárólag magát a produktumot mutatja meg önnön valójában. A képsorok alatt rengeteg apróság kiderül a játékról, bár újdonságok kevésbé, az viszont mindenképpen, hogy kiváló kinézettel és fizikával fog rendelkezni, valamint az akciót sem nélkülözi. Néhány FPS játékosnak nyilván ennyi elég is az elsöprő sikerhez, mindenesetre ha többre vagy kíváncsi, csak pillants bele az alábbi videóba.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

Shade

10 éve, 3 hónapja és 10 napja

Állati jól néz ki. Crysis-t is leveri.

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 10 napja

..

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHellblade profiljaSoldier86 profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaNeurotic profilja