Battlefield: Bad Company 2: Napvilágra került az első kép

2009. február 05.
1.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vannak játékok, melyek folytatására nem nagyon figyelünk oda, hiszen az előző részük sem szerzett nagy örömet számunkra, ellenben vannak olyan alkotások, melyek következő epizódjairól származó legapróbb hírmorzsának is örülünk.

A Battlefield: Bad Company első felvonása ha nem is volt tökéletes játék, iszonyatosan jól lehetett vele szórakozni. A folytatásról már elég régóta pletykáltak, de megerősítés csak tegnap történt, mely az idei év Electronic Arts napjaként jeleskedett, hiszen annyi minden történt a cég háza táján.

Akinek tehát még nem esett volna le, készül a Bad Company folytatása, követve az első rész által kitaposott utat, viszont ennél többet sajnos senki, maximum a programozók tudnak róla. Pardon, valamit mégis tudunk, a megjelenési idejét, ami 2010 elejére várható, a Mass Effect folytatásával egyetemben. Jelen hírünk tárgya pedig nem is ez az örömhír megosztása, hiszen az tegnap már megtörtént, sokkal inkább a legelső kép megjelenése az interneten, mely a hírek szerint hivatalos forrásból származik. Ezt sajnos mi alátámasztani nem tudjuk, de a képet közvetítjük nektek, íme, tessék csemegézni:


Battlefield: Bad Company 2: Napvilágra került az első kép - 2. kép

nincs még hozzászólás

Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja