Battlefield: Bad Company 2: Már ősszel harcba indulunk?

2009. február 26.
1.6401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Biztosan mindenki emlékszik a New York-ban megrendezett ComicCon rendezvényre, ami előtt tulajdonképpen egy félreértés miatt, de végül hivatalosan, bejelentették a Battlefield 1943-at, és a hírünk tárgyát képező Battlefield: Bad Company 2-t, next-gen konzolok mellett személyi számítógépekre is.

Azóta sem tudunk sajnos többet a játékról, egy hozzávetőleges év végi megjelenési dátummal büszkélkedhettünk csak, egészen a mai napig, ugyanis valószínűleg már egy kicsit korábban is belekóstolhatunk a produktumba.

Az ilyenkor szokásos webáruház mizéria miatt került szóba ismételten a játék, ugyanis a Gamestop webshop pontosan szeptember 28. napjára tette a játék megjelenését, az előrendelési szekcióba, és kizárólag amerikai területre értendően. A dolog alátámasztására szolgáljon, hogy a játék hivatalos weboldalán is megjelent a Gamestop webáruház linkje, és az előrendelési felirat, magyarán vehetjük maximálisan hivatalosnak is a szeptemberi megjelenési dátumot.

PC-s játékosoknak egy kicsit szívszorító lehet az, hogy csak és kizárólag Xbox 360 és Playstation 3 verziók rendelhetők elő egyenlőre, reméljük nem egy esetleges késés áll a háttérben. Amíg ezt nem tudjuk biztosan, addig is konzol tulajdonosok már kezdhetik spórolni a pénzt, szeptemberben jön a Bad Company 2.
Battlefield: Bad Company 2-t, next-gen konzolok mellett személyi számítógépekre is.'>
nincs még hozzászólás

Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja