Battlefield: Bad Company 2: Március 30-án érkezik a második ingyenes pályacsomag

2010. március 12.
1.9791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefield: Bad Company 2 óriási rajtot vett néhány nappal ezelőtt, mondhatni elsöprő sikert aratva a játékosok között, akik nem szomjaztak másra, csak egy kis igazi háborúzásra.

A kiváló történettel és kampánnyal, valamint példaértékű többjátékos móddal rendelkező alkotás így mondhatni vette az akadályt, és bár sokan temették a Modern Warfare 2 miatt, megmutatta, hogy képes túltenni rajta. Mindemellett az illetékesek is sokkal nagyobb támogatottságot nyújtanak neki, erről árulkodik legalábbis a DICE legfrissebb bejelentése, amelyből kiderül, hogy március végén ismét bővíthetjük a játékot.

Az első VIP DLC-t követően - amely a megjelenéskor érkezett a programhoz - a hónap utolsó előtti napján ugyanis egy újabb ilyen adalék érkezik hozzá, a mögöttesek jó szokásához híven teljesen ingyen és bérmentve, PC-re, Xbox 360, illetve PlayStation 3 platformokra. A csomagocska - mint már tudjuk - két új pályát tartalmaz majd (Arica Harbour és Laguna Presa), a Conquest, valamint a Rush játékmódokhoz. A map pack mindenkinek ingyenes lesz, aki rendelkezik a játék egy eredeti példányával, amiben megtalálható az egyéni VIP kód. A jövőben természetesen komolyabb letölthető tartalmak is várhatóak a programhoz, így érdemes felkészülni a fizetős bővítményekre is, ám a második Map Pack, ahogy fentebb említve volt, még ingyenes. Március 30-án pedig már érkezik is!
Battlefield: Bad Company 2 óriási rajtot vett néhány nappal ezelőtt, mondhatni elsöprő sikert aratva a játékosok között, akik nem szomjaztak másra, csak egy kis igazi háborúzásra.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Aki temette a CoD miatt, az valószínű még sosem játszott BF sorozattal. Ráadásul most két map is ingyenes, remélem megváltozott a véleménye az illetőknek röhögő smiley

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja