Battlefield: Bad Company 2: Ilyen lesz a PC-s verzió

2010. február 25.
2.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefield: Bad Company 2 több szempontból is egy fontos alkotás lesz.

Egyrészt azért, mert kiváló kampánnyal és többjátékos móddal fog rendelkezni, másrészt pedig, mert érkezik PC-re is, az első rész konzolexkluzivitása után. Utóbbi momentum azért fontos, mert mikor először a fülünkbe jutott eme változat készülése, akkor sokan úgy hittük, hogy csak egy átlagos konzolport lesz, semmi több, amiért az illetékesek néhány plusz dollárt tudnak majd lehúzni ezen platform szerelmeseitől is. Az idő viszont rácáfolt erre a tényre!

Már korábban is éreztette velünk a DICE brigádja, amikor a szebb PC-s kinézetről beszéltek nekünk, hogy lesz itt azért különbség bőséggel, de a mai napon befutott videónak hála végleg pontot tehetünk erre az ügyre, lévén az illetékesek egy teljes trailert szenteltek annak, hogy bemutassák, milyen is lesz a Bad Company 2 személyi számítógépekre írt verziója. Azon túl ugyanis, hogy kiváló, néhány apró, ám számunkra mégis fontos dologban különbözni is fog a konzolos változatoktól, az alábbi mozgóképen pedig - egy illetékes fejlesztő közreműködésével - betekintést nyerhetünk egyrészt a kinézet szépségeibe, de a többjátékos mód érdekességeibe is. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, ha szeretnéd pontosan tudni, hogy milyen jóságokkal lesz felruházva a PC-s Battlefield: Bad Company 2, akkor pillants rá az alábbi videóra.

#tv#
Battlefield: Bad Company 2 több szempontból is egy fontos alkotás lesz.'>
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Már a vidi alapján is gyönyörűnek mondható, nekem tetszett. A single kampány igaz picit rövid volt, de szerethető darab.

válasz erre

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 14 napja

sziamenő smileyröhögő smileymeglepődött smileymosolygó smileymeglepett smileymeglepett smileykacsintó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 4 hónapja és 14 napja

Frankó lesz! röhögő smiley

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja