Battlefield: Bad Company 2: Debütáló videó

2009. március 28.
2.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Beindult az élet az EA DICE műhelyében alakot öltő legújabb Battlefield epizód, a Bad Company 2 körül.

Tegnap hosszú idő után ismét életjelet adott magáról a program két koncepciós rajz formájában, ma pedig fanfárok és vastaps közepette befutott az első mozgóképes anyag is. Ez azonban, a szokásoknak megfelelően, inkább csak egy teaser trailer, tehát egyáltalán nem mutat semmi lényegeset, a futó játékból még véletlenül sem pakoltak bele egy másodpercnyi anyagot sem, de még a színek használatát sem vitték túlzásba, persze a vörösen fröcsögő vér most is kivétel.

Megjelenik néhány jellegzetes tárgy és személy, vannak robbanások, modern haditechnika és hadszíntéren rágyújtó tökös katona. Ezekből kiderül, hogy a Bad Company 2 még véletlenül sem rugaszkodott el az elődjétől, ami nem is csoda, hiszen annak közvetlen folytatása lesz.

A rajongóknak valószínűleg a lenti kis szösszenet is elég ahhoz, hogy a pulzusszámuk az egekbe emelkedjen, a többieknek talán több kell ehhez, de az Electronic Arts marketingtevékenységét ismerve hamarosan minden hétre jut legalább kettő videó, amelyek meggyőzhetnek mindenkit, hogy érdemes beruházniuk a Battlefield: Bad Company 2-re. Pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezünk, egyes hírforrások őszre, mások jövő év elejére datálják a játékot. Az első résszel ellentétben a PC-s játékosok is megkapják a maguk verzióját, az X360 és PS3 tulajok pedig folytathatják a megismert és megkedvelt karakterek pátyolgatását.
#tv#
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 4 hónapja és 12 napja

Érdekes, egyenlőre hangulatos. Remélem a single izgalmasabb lesz, mint az elsőben, mert az rém unalmas volt. A multinál javítsák ki a hibákat, legyen kicsit szebb a grafika, csiszolják még egy kicsit a rombolható környezetet (ne lapokból álljanak a házak) és rendben lesz a játék. Na persze ezt könnyebb mondani... mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja