Battlefield: Bad Company 2 - Az első fizetős DLC tartalom

2010. április 21.
2.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Battlefield: Bad Company 2 című alkotás fanatikus rajongói úgy tűnik, joggal örülhetnek majd a közeljövőben, ugyanis nemrég hozták nyilvánosságra a játék fejlesztői, hogy a produktum első fizetős DLC-je már PlayStation 3-ra is hamarosan megjelenik, a mai naptól pedig már meg is vásárolhatja minden olyan szerencsés felhasználó, akinek Xbox 360 konzol van a birtokában.

Számos érdekes, figyelemfelkeltő újdonságot tartogat számunkra a DLC, de legfőképpen új egyenruhákat és új fajta fegyvereket.

Az újonnan beszerezhető katonai álcázókészletben összesen négy csomag található, azaz osztályonként egy-egy. Ezek az új uniformisok rendkívül magas színvonalú, bevetési egységeket képviselnek, mint például a '80-as évekbeli Chuck Norris filmekből is jól ismert Delta Force kommandó, vagy az extrém körülmények között is kimagaslóan hatékony Spetsnaz alakulat. Az álcázó ruhákat különböző speciális fegyverekkel kiegészítve használhatjuk (M16A2, UMP-45, MG3, M95 SNIPER stb.). Mindezeken kívül 12 új award-al bővül maga a termék és ha még ez sem lenne elég, rendelkezésünkre áll majd négy új achievement is. A csomagok külön megvásárolhatóak lesznek, emellett minden kaszthoz tartalmaznak kiegészítőket, de akár egyben is megvehetjük mindet, valamivel olcsóbb "akciós" áron. Sajnos azonban a számunkra legfontosabb információt, vagyis a szoftver PlayStation 3-as debütálását és annak fogyasztói árát jelenleg még sűrű homály fedi.


Battlefield: Bad Company 2 - Az első fizetős DLC tartalom - 2. kép



Battlefield: Bad Company 2 - Az első fizetős DLC tartalom - 3. kép

Battlefield: Bad Company 2 című alkotás fanatikus rajongói úgy tűnik, joggal örülhetnek majd a közeljövőben, ugyanis nemrég hozták nyilvánosságra a játék fejlesztői, hogy a produktum első fizetős DLC-je már PlayStation 3-ra is hamarosan megjelenik, a mai naptól pedig már meg is vásárolhatja minden olyan szerencsés felhasználó, akinek Xbox 360 konzol van a birtokában.'>
1 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 15 napja

Gyorsan megérkezett a dlc.

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja