Battlefield 4 vs. Call of Duty: Ghosts - Riccitiello szerint idén az EA-nál vannak a jobb lapok!

2013. augusztus 01.
2.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén is összeméri tudását az Electronic Arts és az Activison, méghozzá egy-egy nagyszerű háborús FPS keretein belül, így a Battlefield 4, valamint a Call of Duty: Ghosts csatározásainak örülhetünk az év végéhez közeledvén.

Hogy ki fog nyerni a nagy összecsapásban? Az egykori Electronic Arts vezérigazgató szerint a múltban elég komolyan vizsgálták az Activision stratégiáját és sikereinek kulcsát, így a tapasztalatok azt mutatják, hogy az idei évben az EA-nál vannak a jobb lapok, így vélhetően a győzelem is.

Riccitiello egyébiránt felvázolta, hogy amennyiben az Activision nem tudja időben helyettesíteni valamivel a World of Warcraftot és a Skylanders sikerei is csak tiszavirág életűek voltak, akkor komoly bajba kerülhet a cég a jövőben.

Az már csak hab lenne a tortán, ha még a Call of Duty-sorozat is elveszítené renoméját! Ti mit gondoltok, idén a Battlefield 4 vagy a Call of Duty: Ghosts jön ki győztesként az összecsapásból?
7 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Videók alapján BF jobb, bár még nem játszottam egyikkel se.

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ha tippelni kell, akkor BF4. Az én szívemhez az áll közelebb.

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

BF4-re megy a szavazatom mosolygó smiley

válasz erre

Tibee984

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Voksomat a BF 4-re rakom mosolygó smiley

válasz erre

DoubleW

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Én is a Battlefield 4-re szavazok!mosolygó smiley Amit lesz rá pénzem előrendelem a gyűjtői kiadástmosolygó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

Neurotic

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Részemről a Bf4 a győztes. Ez az új COD rész lehet a sorozat mély pontja. Míg az EA ütős videókat közöl és bemutatja mikre lesz képes a Battlefieldben a Frosbyte motor. Addig az Activision Call of duty-jában kutyusok meg halak lesznek, és ezzel próbálják meg eladni az új részt.

válasz erre

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

BF4 mindenféle kéépen.Bár én nem vagyok fan de az az igazság h a COD,már semmi újat nem mutat.Mindig elmondják hogy jobb lett a grafika jobb lett ez jobb lett az.De igazából semmi.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja