Battlefield 4 Naval Strike DLC - mától minden prémiumosnak elérhető

2014. március 31.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A Battlefield 4: Naval Strike DLC-nek az ígéretek szerint március 25-én kellett volna érkeznie, ám az ítéletnapon a DICE inkább elcsúsztatta a PC és az Xbox One változat debütálását.

A visszatartás időtartamáról pontos adatot nem közöltek, ezáltal a prémium PC-s gamerek és az Xbox One tábor is bizonytalan időre a tengerparton ragadt.

Most viszont mindenkinek riadó, elhárult a technikai probléma, irány harcolni, mert az ellenség a fegyveredből ólomimplantátumot szeretne kapni a testébe.

A Battlefield 4 Naval Strike bővítmény tartalmát tekintve 4 térképet (Lost Islands, Wave Breaker, Nansha Strike, Operation Mortar), a klasszikus Titan játékmódot (Battlefield 2142-ből lehet ismerős), számos fegyvert és járművet foglal magában. A frissességgel ható Carrier Assault módban az ellenség repülőgép-hordozó anyahajóját kell a Dél-kínai tenger fenekére küldeni.

A Battlefield 4 Naval Strike DLC mostantól minden prémium felhasználónak elérhető, a többieknek április 8-ig kell várni a bevetésre.
2 hozzászólás

Tuttu13

6 éve, 6 hónapja és 13 napja

Hát Én már kiábrándultam a BUGlefield 4-ből! Ebben a DLC-ben csak 1 max 2 pálya tetszik, de az update-el egészen új hibák jöttek amin már csak mosolygok. Naval Strike csak a fegyverek miatt ér valamit. (szerintem)

válasz erre

totyak

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

He, már a dlc-knél is egyre gyakoribb a megkülönböztetés.

válasz erre
Battlefield 4
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljamarco profiljarDAVE profilja