Battlefield 4: az elhúzódó technikai problémák miatt elmarad a dupla XP-s esemény

2013. december 31.
1.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Rossz hírrel szolgált a DICE csapata azon játékosok számára, aki az év utolsó napján dupla XP reményében szerettek volna leülni a Battlefiled 4 elé, az elhúzódó technikai problémák miatt ugyanis elmarad a mára tervezett esemény.

A Platina tagsággal rendelkező játékosok számára előjegyzett "The end of December 2 XP" névre keresztel esemény meghatározatlan időre elhalasztásra került, miután a játékban a nemrégiben kiadott javítások ellenére (vagy épp annak okán) sokan még mindig állandó technikai problémákkal küszködnek.

A DICE tovább vizsgálja a hibák forrását, amelyek között megtalálható a véletlenszerű teljesítményingadozás, a fagyás, a célkereszt eltűnése és a kapcsolódási probléma is. A bugok azonban nem csak a fejlesztők és játékosok életét keserítik meg, nemrég ugyanis a felhasználók egy csoportja úgy döntött, hogy beperlik az EA-t, arra hivatkozva, hogy a kiadó nyomására adták ki félkészen a terméket, ezzel megtévesztve a vásárlókat.
4 hozzászólás

Ace2

11 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ez vicc! röhögő smileyd De azért a perrel kapcsolatba,valahol van benne igazság .De nincs értelme perelni pedig igaz lenne a láttotak és hallottak alapján .röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 5 napja

Akkor majd, ha helyrehozzák a dolgokat, lesz egy 2014 januar 2 XP event. Most azért nem fogom megsajnálni a játékosokat. Azért már annál inkább, mert a méregdrága játékkal nem tudnak rendesen játszani.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

Hát elég durva lenne az a per... Félek nem sokat érne, de sajnos jogos lenne ahogy látom. Nem értem miért kellet elsiettetni ennyire. Később adják ki, akkor nem úgy maradna meg az emberek nagy részében mint "az EA legnagyobb bakija"
Szégyen amit csinálnak, pedig jó játék lenne

válasz erre

Neurotic

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

Azért a per az már kemény lenne. Egyébként Platina tagságról én nem tudok, olyan van, hogy prémium.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja