Battlefield 3: Tartozékok széles választéka vár minket - DICE

2011. szeptember 13.
2.0971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy mokkás kanálnyi kétségünk sincs afelől, hogy a Battlefield 3 - amely alighanem az idei év egyik dobogós durranása lesz - minden olyan lehetőséggel szolgálatunkra lesz majd, ami csak egy valamirevaló háborús FPS-től elvárható; a taktikai felszerelések széles skálája például, úgy vélem, a cím alappilléreként illenék szolgálnia.

Ilyen és ehhez hasonló reményeinknek ad otthont Alan Kertz (DICE) félmondata, melyből tisztán kivehető: igen, lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Akinek pedig nem ingere, az ne vegye magára.

"Lencsék széles választéka áll rendelkezésünkre, más-más mértékű nagyítással" - szólotta Alan Kertz, s mi örvendezünk vala neki, hiszen nincsen annál nagyobb boldogság e földön, mint mikor egy fejlesztőtársulat komolyan veszi a munkáját. Kivált akkor, ha az a munka történetesen a Battlefield 3.

A továbbiakban pedig több figyelemreméltó információ is felszínre került. Kertz egyebek közt elárulta, hogy képesek leszünk felrobbantani repülőinket és helikoptereinket pusztán egy drót meglövésével, de ami talán még ennél is érdekesebb...

"A sérült játékosokat kivégezhetjük. Ez csupán a sérülés mértékének és a távolság függvénye."
Battlefield 3 - amely alighanem az idei év egyik dobogós durranása lesz - minden olyan lehetőséggel szolgálatunkra lesz majd, ami csak egy valamirevaló háborús FPS-től elvárható; a taktikai felszerelések széles skálája például, úgy vélem, a cím alappilléreként illenék szolgálnia.'>
2 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

Milyen lencse? Talan optikus a fejleszto urge? Ez lesz az fps-ek Gran Turismo-ja, a sok fegyver tuningal. Hust akarok sutni! Langszorot ide! De ugysem lesz benne.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

Az milyen kemény már!röhögő smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja