Battlefield 3 Béta: Másfél milliárd katona vesztette életét a harcmezőkön

2011. október 18.
1.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Október 10-én, azaz 8 napja zárult le a Battlefield 3 bétája, s persze várható volt, hogy a DICE is eleget tesz a hagyománynak és megosztja közönségével a figyelemreméltó statisztikákat, amelyeket a tesztelő játékosok produkáltak a béta futása során.

Olybá tűnik, a kifogásolható grafikai teljesítmény ellenére a Battlefield 3 Béta roppant nagyszámú közönségre tett szert: erről árulkodnak nekünk azok a számok, amelyeket a fejlesztő DICE bocsájtott közszemlére.

A statisztikák szerint a tesztidőszak alatt nem kevesebb mint 8 millió katona ragadott fegyvert a nemes ügy érdekében, s a háború során mintegy 1.5 milliárd baka veszett oda.

A béta harcmezőin hozzávetőlegesen 47 milliárd töltényt használtak el, amihez magának a DICE-nak is volt hozzáfűznivalója:

"Tudták, hogy ha minden, a nyílt bétában kilőtt 9mm-es lövedék hüvelyét összegyűjthetnénk, elég rezünk lenne ahhoz, hogy majd' 3,900 SU-27 Flanker gépet csinálunk belőle? Igen, tudom, hogy a Flankerek nem rézből vannak, de értitek..." - írja a termék igazgató, Tommy Rydling.

A további statisztikákról az alábbi plakát ad számot:

Battlefield 3 Béta: Másfél milliárd katona vesztette életét a harcmezőkön - 2. kép

Battlefield 3 bétája, s persze várható volt, hogy a DICE is eleget tesz a hagyománynak és megosztja közönségével a figyelemreméltó statisztikákat, amelyeket a tesztelő játékosok produkáltak a béta futása során.

Olybá tűnik, a kifogásolható grafikai teljesítmény ellenére a Battlefield 3 Béta roppant nagyszámú közönségre tett szert: erről árulkodnak nekünk azok a számok, amelyeket a fejlesztő DICE bocsájtott közszemlére.'>
7 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

Ezek nagyon brutál.. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

én is biztos vagyok benne sokan fognak panaszkodni mert 10 nap alat nem létezik hogy abbol a főrtelemből játékot csinálnak a grafikai motorjukat meg odda tegyék ahova én gondolm

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

Masfel milliard katona vesztette eletet, meg az idegrendszerem. Egyebkent is hulyen van szamolva. Az joval kevesebb volt, csak tobbszor halt meg ugyanaz a aldozat. Csak igy nem hangzik realisan egy katonai simulator. Hype jobb egyenes a nepnek. Brutalis szamok, hogy azt higgyem milyen kiveteles jatek lesz, mert nagy az erdeklodes. Hol a bug statisztika? Ja, hogy azzal nem lehet dicsekedni. Nem merem kockaztatni az x ezer forintom ra, meg varom a megjelenes utani panaszkodast inkabb.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 2 napja

ahoz képes mi hulladék volt PS3 on gagyi pályatervezés anyira bugos hogy ilyet még nem látam talán senki konzolon! nagyon rosz grafika csunya fegyverek sorolhatnám furcsálom hogy valaki hogy tudot 10 percnél tőbbet pocsékolni rá és azon is csodálkozom hogy valaki ezekután meg is veszi a játékot

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 2 napja

hát azért sok azmosolygó smiley a világháborúba se volt ennyi bazdröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 2 napja

Annyira nem is sok ahhoz képest hogy elméletileg mennyien játszottak vele.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 2 napja

Durva!meglepett smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja