Battlefield 3: Még mindig fejlesztés alatt, még mindig szép

2009. október 26.
2.0011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már lassan három éve annak, hogy egy elkóborolt dokumentumnak hála értesültünk arról, hogy megkezdődtek a Battlefield harmadik epizódjának a fejlesztési munkálatai.

Az akkori információk szerint még 2008-as megjelenésről beszéltünk, amit később egy pletyka 2009-re módosított, majd jött egy kis infómorzsa, mely alapján ismét hihettünk abban, hogy valóban készülődik az alkotás, méghozzá a DICE műhelyében. Az illetékesek azóta is hallgatnak játékukról, hiába nyilatkozta azt John Pleasants akkoriban, hogy kiválóan néz ki a produktum.

A legújabb egész estés Battlefield epizód sorsát pedig úgy látszik csak Pleasants úr viseli szívén, hiszen ismét ő nyilatkozott néhány - korántsem érdekes és újdonságnak ható - apróságot. Júniusi beszéde óta ugyanis ismét megnézte a játékot, természetesen megint Svédországban, a DICE műhelyében, és újfent annyit nyilatkozott csak, hogy a látvány lenyűgözte őt. Állítása szerint a csapat gőzerővel dolgozik a játékon, amely így már valóban nem kizárt, hogy a jövő esztendőben érkezni fog.

A baj csak ott kezdődik, hogy még mindig nincs hivatalos bejelentésünk. Azt viszont már duplán tudjuk, hogy a játék roppant jól néz ki! Reméljük négy hónap múlva már az "elképesztően szép" kategóriába helyezi John, és ismét elmondja nekünk, hogy fejlesztés alatt áll, hiszen ha másban nem is, ebben a két dologban ezek után halálosan biztosak lehetünk. A bejelentést mindenesetre továbbra is várjuk...
1 hozzászólás

richie8

5 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nem csak hogy még mindig szép, de mindig is szép fog maradni. Nagyon el lett találva a háborús övezet és az FPS összegyúrása, igazi akcióba csöppenhetünk a BF3-al.

válasz erre
Battlefield 3
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profilja