Battlefield 1943: Isten hozott a Wake szigeten

2009. április 24.
2.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailer köszöntött ránk a Battlefield 1943-ról ezen a szép tavaszi délelőttön, amely ha jól számolom a második mozgókép a játékról, de az első, amely a Wake szigetet bemutatja.

A videó önmagában is nagyon jó hír lenne, de ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen megközelítő megjelenési dátumokat és árszabásokat is kaptunk a produktummal kapcsolatban, amely a pacifikus hadszíntérre fog elvarázsolni minket, hogy letegyük a voksunkat a három választható kaszt valamelyike mellett, és becsatlakozzunk egy 24 fős online ütközetbe.

A kérdés csak az, hogy mennyiért és mikor? Nos, konzollal rendelkezők kaján vigyort ereszthetnek arcukra, mert hozzájuk már június folyamán elérkezik az alkotás, kizárólag digitális formában, 15 dollár ellenében, ami Xbox Live-on 1200 MS pontot jelent. PC-s játékosok most kezdhetik meg az ökölrázást, hiszen ugyan nem maradnak ki az alkotás szépségeiből, de egy kicsit várniuk kell rá a konzolos kollégákhoz képest, hiszen hozzájuk csak szeptember folyamán érkezik, szintén csak digitális formátumban, ára viszont ennek a verziónak még ismeretlen.

Ha szeretnéd tudni, hogy hamarosan mibe is kóstolhatsz majd bele, akkor pillants bele az alábbi videóba, amely a Battlefield 1943-ban megtalálható Wake szigetéről készült.

#tv#
5 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 25 napja

még jó hogy meg tartotákkacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 25 napja

na on jó tényleg ez a zene röhögő smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez a zene, én mondom a legjobb 2.világháborús FPS muzsikák közé tartozik, ezért is tartották meg!kacsintó smiley

válasz erre

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 13 napja

ÉN kösz jól, és te kedves #1 vendég??kacsintó smiley
Amúgy meg ez zsír cuccnak ígérkezik, mindig is nagyon bírtam a bf eket. Lan partykat szinte mindig bf el csapatjuk végig.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 14 napja

hogyvagy

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja