Battlefield 1943: Friss képek érkeztek

2009. március 30.
4.2001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valóban beindult az élet a két bejelentett Battlefield játék körül, amelyeket még az idei évben várunk a boltok polcaira, egyenesen az Electronic Arts műhelyéből.

Jelen hírünk tárgya a Battlefield 1943, amelyről már sokat, de mégis keveset tudunk, látnivalóval pedig pláne nem voltunk eddig túlzottan ellátva. A hétvégén beköszöntő Bad Company 2 debütáló trailer után most a másik Battlefield játékról is érkezett néhány látványosság, nem kevesebb, mint nyolc egész nagy felbontású screenshot formájában.

A képeket lejjebb magad is megcsodálhatod, és már most tisztán kivehető, hogy a kivitelezéssel sok probléma nem lesz, ami várható is volt, tudván, hogy a Frostbite grafikus motor fog dübörögni a játék alatt.

A Battlefield 1943 a japánok és az amerikaiak elkeseredett harcát fogja elénk tárni, a megszokott játékmenettel karöltve, három szigetet felkínálva csatázási lehetőségként. Ha kedvelted a korábbi Battlefield részeket, ezt is a szívedbe fogod zárni, hiszen az alapok maradtak, a körítés pedig jó irányban változott. Várjuk a további információkat, de addig is vess egy pillantást a friss képekre.


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 2. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 3. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 4. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 5. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 6. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 7. kép


Battlefield 1943: Friss képek érkeztek - 8. kép



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja