Battlefield V: a megjelenéskor csak brit és német csapatok lesznek benne

2018. június 06.
4.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem erőlteti meg magát túlzottan a Battlefield V tartalmával a DICE, a csapat ugyanis egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg a rajongóknak, hogy a megjelenéskor például csak németek és britek lesznek a játékban.

Vélhetően azért, mert erről a két oldalról szól majd a kampány, azonban a DICE kiemelte, hogy később természetesen újabb haderők is csatlakozhatnak a küzdelmekhez, de addig sem maradunk tartalom nélkül, hiszen a csapat olyan újdonságokról gondoskodik, mint a Company bevezetése.

Ez konkrétan egy a játék során bezsebelt saját kollekció lesz, amihez fegyverek, járművek, ruhák és egyebek tartoznak majd, ergo itt tudjuk összeállítani saját katonánkat a többjátékos módhoz, akit gyűjteményünkből válogatva vértezhetünk fel minden földi jóval.

A blogbejegyzésben hallottunk még a Tides of War lehetőségről, mely lényegében a Battlefield V bővítéséről szól majd, és szezononként egészíti ki a tartalmat, így néhány havonta kapunk új járműveket, fegyvereket, eventeket, arcfestéseket, skineket és gy tovább.

Kiderült még, hogy a Battlefield V-ben lesznek különféle fő- és alárendelt kasztok is, melyek közül utóbbiak kifejezett szituációkhoz és tevékenységekhez lesznek igazítva. Hogy ezek az újdonságok miként muzsikálnak a gyakorlatban, azt legkorábban október 19-én deríthetjük majd ki.
2 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

Gólem írta:
Jöhetnek majd a jó drága DLC-ben a nemzetek.
Leírtad előttem, nekem is ez jutott eszembe

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja és 5 napja

Jöhetnek majd a jó drága DLC-ben a nemzetek.

válasz erre
Battlefield V
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaYanez profiljaSándorkolbász profiljadarkomen profiljamarco profiljaManiac profilja