Battlefield V: a kutya se játszott a Firestorm duo módjával, ezért kiveszik

2019. május 10.
4.2391
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokszor felmerül a játékosok részéről, hogy az alapvetően csapatokra kitalált battle royale-okba, mint az Apex Legends vagy a Battlefield V, kerüljön solo vagy akár duo lehetőség, ám mostani példánk jól mutatja, hogy ez nem feltétlenül sül el jól a gyakorlatban.

A DICE ugyanis nemrégiben bepakolta a duo lehetőséget a Firsetormba, amit egyébként is csak egy ideiglenes opciónak szántak, azonban a felhasználók kérésére permanensen bent maradt a dolog, legalábbis egészen eddig. A fejlesztők ugyanis kivették a duo módozatot, mert szinte alig játszott vele valaki, amióta véglegesen behozták, ahogyan az a kapcsolódó Reddit-posztjukból kiderül.

Helyette visszamentek inkább squadokban nyomulni a Firestormban, miáltal szinte a kutya sem játszott párosával. Arról nincs infónk, hogy valaha visszatér-e a duo lehetőség a későbbiekben, vagy hogy van-e bármiféle terv ezzel kapcsolatosan.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mondjuk én azt se tudtam hogy van benne!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

De fura ez nekem. Mi mindig ketten toljuk haverral a WOT-ot is. Ezek szerint nem mi vagyunk a többség.

válasz erre
Battlefield V
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaTuhajohn profiljagery1113 profilja