Battlefield 1: az EA attól félt, hogy a fiatalok nem ismerik az első világháborút

2016. június 02.
3.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Könnyen lehet, hogy az Electronic Arts már lényegesen korábban elgondolkozott volna egy első világháborús Battlefield elkészítésén, ha nem tápláltak volna súlyos sztereotípiákat a fiatalabb generáció kapcsán.

Történt ugyanis, hogy Blake Jorgensen a 2016-os Bank of America Merrill Lynch Global Technology Conference egyik előadásán arról beszélt, hogy a Battlefield 1 megvalósítására először nem is akartak bólintani, mert attól tartottak, hogy a fiatalabb felhasználók nem is hallottak még az első világháborúról, ami még feltételezés szintjén is abszurd, hiszen ha máshol nem is, az iskolában azért bizonyára mindenki tanult valamit az első világégésről.

Jorgensen bővebben is kifejtette mondandóját, így megtudtuk, hogy attól féltek a leginkább, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora technológiai fejlődés ment végbe a katonaságnál a nagy háború alatt.

A szemben álló felek ugyanis még lóháton kezdték meg az ütközeteket, mire azonban eljutottak a háború végére, már repülőgépekkel, tankokkal, csatahajókkal és tengeralattjárókkal háborúztak, ami tökéletes alapot biztosít egy izgalmas videojátékhoz.
8 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ah,amcsik... Amúgy milyen fiatalok? Akik nem érik el a korhatárt?

válasz erre

1000feri

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

és ebből fogják megismerni??

válasz erre

kpal

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Képi világ úgy is háttérbe szorítaná ezt ,szóval nem kell fosni,első a szórakozás röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Jogos az aggodalom, mert a legtöbb gyerek úgy se nagyon tanul mert inkább csaj játszana egész nap (főleg az amcsiknál...) de szerintem úgy is vennék mint a cukrot.

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Szerintem teljesen jogos gondolat. 10-12 éves gyerekek is leülnek játszani ezekkel a játékokkal, ők meg nem tanulnak még ilyesmit a suliban. Nyilván hallottak róla, hogy volt 2 nagy háború a Földön, de sokkal többet nem konyítanak hozzá. Másik oldalról nézve meg azt hiszem nem is kell, hogy értsék. Nem azért ülnek le a játék elé, hogy moralizáljanak a háború felett, hanem hogy darálják az ellenséges pixelkatonákt és jól érezzék magukat a játékkal.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ennyire azért csak nem bonyolult ez a háború... Mármint egy játékban. Nem hiszem hogy mindenki a történelmi hűséget fogja kutatni benne, majd megy az online dara aztán kész.

válasz erre

Santonio

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Végülis érthető az aggodalmuk, mindenki magából indul ki. röhögő smiley

válasz erre

Imperator

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Gondolom tipikus amerikai mentalitás, hogy csak egyetlen világháború volt, abban is csak gonosz nácik ellen kellett küzdeni. Az meg sem fordulhatott a fejükben, hogy azért hívják 2. VH-nak, mert volt előtte egy első is. Biztos úgy gondolták, hogy a 2. annyira szörnyű volt, hogy megelőzte az elsőt is.

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja