Battle Academy - Operation Sealion béta indul a napokban

2011. október 09.
1.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Matrix Games legfrissebb sajtóközlemény szerint a Battle Academy legújabb és várhatóan egyben legutolsó kiegészítőjéhez, avagy név szerint az Operation Sealion-hoz egy átfogó béta teszt várható az elkövetkezendő napokban, a fejlesztők ugyanis szeretnék előbb élesben is kipróbálni alkotásukat, mielőtt végleges formában átnyújtanák a fanatikusoknak.

A második világháborús taktikai stratégiaként elhíresült Battle Academy friss expanziója egyenesen a világégés azon korszakába repít minket, amikor Németország megindította támadásait Nagy-Britannia ellen.

Az 1940 szeptemberében zajlott eseményeket egy velős kampánnyal dolgozza fel a program, méghozzá olyan megközelítéssel, hogy "mi lett volna ha"? Ennek köszönhetően belekóstolhatunk akár a németek által sokáig tervezett brit partraszállásba is, ami feltehetően alapjaiban változtatta volna meg a nagy háború kimenetelét. Ha szereted a második világháborús stratégiákat, amelyek ráadásul gyakran a történelemkönyvek zsákutcáit gondolják tovább, akkor jelentkezz a Battle Academy - Operation Sealion közelgő bétájára vagy várd meg türelemmel a végleges változat elkészültét.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hol lehet erre regelni?

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

Kipróbálom.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

Én küldök egy jelentkezést, hátha...

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

megvárom a végleges, változatot de nem rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja