Battle royale játékot készítenének a Dark Souls fejlesztői

2019. március 08.
7.2911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A From Software neve már hosszú évek óta egyet jelent a kimagaslóan nehéz egyjátékos élményekkel, azonban ez nem jelenti azt, hogy a stúdió nem próbálná ki magát valami másfajta stílusban is.

Erről fantáziált egy kicsit Hidetaka Miyazaki a The Telegraph munkatársainak adott interjúban, amiből kiderült, hogy szívesen fejlesztenének egy battle royale játékot, vagy valami olyan interaktív szórakozást, amire utána szolgáltatásként tekinthetnének, vagyis sokáig képes lenne pénzt hozni a konyhára a készítőknek.

Persze Miyazaki továbbra is ragaszkodik az egyjátékos élményekhez, melyek szerinte bár egyre ritkább, de annál fontosabb elemei a játékiparnak, így kiemelte a Devil May Cry 5 sikereit, de a God of War és Spider-Man is szóba került tavalyról, melyek több mint 9 millió példányban mentek el, így szerinte van még keresni valójuk a piacon az eddigi útvonalon is.
3 hozzászólás

havrillal

5 éve, 6 hónapja és 20 napja

Dark Souls Battle Royale? Vagy valami más? röhögő smiley Elég gáz, hogy ez a trendi meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kár hogy mindenki ezt csinál most... wtf smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 20 napja

Na neeeeeeeeeee!!!! szomorú smiley szomorú smiley szomorú smiley szomorú smiley szomorú smiley szomorú smiley Mindenki beáll ebbe az idióta sorba?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja