Battle royale játékot készítenek a The Division fejlesztői is?

2018. április 05.
4.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PUBG és most már a Fortnite sikere óta bizonyára senki előtt sem lehet kérdéses, hogy a battle royale műfaj képviseli a jelenlegi legjelentősebb trendet a játékiparban, amihez a legtöbb fejlesztő szeretne csatlakozni addig, amíg ki nem pukkan a lufi.

A Gamereactor csapata belsős forrásokra hivatkozva pedig nemrégiben arról írt, hogy a The Division-sorozattal elhíresült svéd Ubisoft Massive berkein belül is egy ilyen stílust képviselő alkotás formálódik már egy ideje, méghozzá a The Division 2 mellett, tehát nem egy a népszerű szériához kapcsolódó extra, hanem egy teljesen önálló alkotás van születőben - bár előbbi eshetőséget sem tartjuk kizártnak.

A hír annak fényében nem túl meglepő, hogy korábban már a The Division-höz érkezett Survival expanzió extrái között is találtunk egyfajta battle royale játékmódot, csak éppen a "last man standing" elem kihagyásával, tehát a svédek kerülgetik egy ideje a forró kását, ami úgy tűnik, hogy egy önálló, teljesen új videojáték részeként ölthet majd testet.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 8 hónapja

Későn kapcsoltak szerintem, de ha ennyire akarják akkor csinálják.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 8 hónapja

Szerintem meg már rég kipukkant a lufi. pubg és fortnite, sose lesz 3. ios vs android, pepsi vagy coca, amd vagy intel, és itt sem lesz helye többnek.

válasz erre

muki

2 éve, 8 hónapja

Az igen! Fő az egyediség!

válasz erre

Direktor

2 éve, 8 hónapja

Na nemár! Ez nevetséges.

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaManiac profiljaiPet profiljaGamePlay profilja