Batman: Arkham Asylum: Videón mutatkozik be a Game of the Year Edition

2010. március 16.
2.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi esztendő nagy meglepetése, avagy a Batman: Arkham Asylum rengeteg kitüntetést kapott már a múltban, köztük például az év játéka díját is, amelynek hála hamarosan egy exkluzív verzióban is napvilágot láthat a denevérember legjobb virtuális kalandja.

Érkezik ugyanis a Batman: Arkham Asylum GOTY verzió, amely amellett, hogy újra napvilágra segíti Batman kihagyhatatlan történetét, rengeteg extrát is tartalmaz majd, mint azt már megszokhattuk az efféle különleges változatok esetében.

A teljes három dimenzióba ültetett játék mellett ugyanis olyan apróságok járnak majd a Game of the Year Edition-be csomagolva, mint egy Batman, illetve Joker témájú 3D szemüveg, amelyekkel stílusosan élvezhetjük a valóságosnak tűnő eseményeket, de természetesen némi tartalmi bővítés is tartozik az újrakiadás mellé, a korábbi DLC-k mellett ugyanis helyet kap a dobozkában még hat új challenge pálya, és egyéb finomságok is. Ha szeretnéd pontosítani az elhangzottakat, akkor nincs más dolgod, mint megtekinteni az alábbi trailert, amely a játék GOTY verziójához készült el. Ha már készülsz a vásárlásra, akkor semmiképpen se mulaszd el az átfutását, ha pedig esetleg még nem tudnád, március 26-ára datálódott a megjelenés, ekkor érdemes próbálkozni a boltokban a megvétellel.

#tv#
Batman: Arkham Asylum rengeteg kitüntetést kapott már a múltban, köztük például az év játéka díját is, amelynek hála hamarosan egy exkluzív verzióban is napvilágot láthat a denevérember legjobb virtuális kalandja.'>
nincs még hozzászólás

Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja