Batman: Arkham Asylum: Pénteken érkezik a kóstoló porció

2009. augusztus 03.
1.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Eidos mai közleménye szerint a Batman rajongók e hét péntekét messiásként fogják várni, ugyanis a hét végére befut az Arkham Asylum kóstolója, vagyis szaknyelven a játszható demója, mindhárom érintett masinára.

A Sony-sok a PlayStation Store-ról, az Xbox 360-asok a Live-ról míg a PC-sek a játék hivatalos weboldaláról ránthatják le az előételnek való adagot. A próbakörben mintát vételezhetünk a FreeFlow névre keresztelt harcrendszerből, valamint megleshetjük, hogy miként muzsikál az Invisible Predator elnevezés mögé rejtett lopakodós mechanizmus.

A történetet már mindenki kívülről fújja, ez lesz az az alkotás, amely az eddigi képek és videók alapján bámulatos látványvilággal, valamint autentikus Bőregér univerzumos, sötét atmoszférával meséli el Joker gonosz, ugyanakkor elmés cselszövését az arkham-i elmegyógyintézetben, ahol Batman fogságba esik a rácsok mögül szabaduló gazfickók gyűrűjében. Lopakodás, gondolkodás, közelharc és sok-sok akció kíséri végig az ismerős történetet. A demóban biográfiák megnyitására is lehetőségünk adódik, az igazi fanok örömére. Pénteken tehát demó, huszonnyolcadikán pedig némi csúszást követően pályára állnak a végleges verziók. A PC-seknek a demó letöltéséhez a linket is szervírozzuk: Batman: Arkham Asylum Official Website
nincs még hozzászólás

Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaSándorkolbász profiljaBvektor profiljaMarduk profiljarDAVE profiljamarco profilja