Batman: Arkham Asylum: Játszható lesz Joker, de csak PlayStation 3-on

2009. április 24.
3.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mint ahogy az már egy PlayStation Home hirdetésben is látható, Joker játszható formában lesz jelen a hamarosan megjelenő Batman: Arkham Asylum-ban, de csak és kizárólag PlayStation 3-on, erősítette meg hivatalos minőségben az Eidos és a Warner Bros.

A nagy felhördülés előtt azért csillapítjuk a kedélyeket, nem egy olyan óriási dologról van itt szó, vigyori barátunk nem a masszív szingli kampányban lesz irányítható, csupán a Challenge térképeken vehetjük majd hasznát bizonyos, játszható formákban.

A PlayStation 3 exkluzív tartalom nem kap helyet a Blu-ray lemezen, hanem a digitális disztribúció egyik szupersztrádájáról, a PlayStation Store-ról tölthetjük le azt, már a játék megjelenésének napjától, áll a hivatalos sajtóközleményben. Ami szintén lényeges, hogy nem anyagi jellegű a történet, hiszen Joker letöltése teljes mértékben ingyenes lesz, bárki hozzáférhet, további kiadások nélkül.

Batman ősi ellenfele nem lesz játszható a szingli kampányban, hanem a Challenge Maps-eken vonhatjuk majd irányításunk alá. Az Arkham Asylum júniusban érkezik és az eddig látottak, hallottak alapján minden idők egyik legjobb, ha nem a legjobb Batman játéka lesz. Hogy a legnagyszabásúbb, az máris elvitathatatlan. Ellenvélemény? Tárgyalás berekesztve, virtuálisan letöltendő szabadságvesztés a büntetés, melynek végrehajtását a nyár első havára rendeljük el. Ez már jogerős, ne is firtassátok.
nincs még hozzászólás

Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaM.O.R.P.H. profiljapetya1990 profilja