Batman: Arkham Asylum: Fejlesztők beszélnek a Denevéremberről

2009. július 18.
2.7881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Már milliónyi videón csodálhattuk meg a Rocksteady Studios és az Eidos közös gyermekét, a Batman: Arkham Asylumot, ez azonban cseppet sem tántorítja el a PR-os regimentet, hogy újabb adagot próbáljanak letuszkolni a torkunkon, sem minket, a denevérmaskarás igazságosztó hősért rajongó játékosokat, hogy élvezettel fogyasszuk azt.

A nyár végi megjelenésig még fájdalmasan hosszú idő van hátra, és az emberpróbáló várakozást - ha nem is jelentős mértékben, de - megkönnyíti egy-egy videó felbukkanása.

A mostani anyag az utóbbi időben elképesztően népszerű developer diary témakörben indul, azaz néhány fejlesztő beszél a kamerába, megpróbálnak okosakat, érdekeseket mondani, az arcaik között pedig szép számú gameplay jelenetet látunk bevágva. Az urak jelen esetben arról fejtik ki a véleményüket közel 2 percben, hogy milyen érzés lesz Batmannek lenni a játékban, és hogyan fogja ez befolyásolni a játékmenetet. Nem hangzik el sok olyan dolog, amelyet eddig ne tudtunk volna, ennek ellenére az alkotás iránt érdeklődő egyéneknek érdemes ráfordítaniuk némi időt a videó megtekintésére, már csak az eddig nem prezentált játékbeli jelenetek miatt is. Továbbra is kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy Batman: Arkham Asylum roppant ígéretes, az év egyik legnagyobb durranása lehet belőle.
#tv#
Batman: Arkham Asylumot, ez azonban cseppet sem tántorítja el a PR-os regimentet, hogy újabb adagot próbáljanak letuszkolni a torkunkon, sem minket, a denevérmaskarás igazságosztó hősért rajongó játékosokat, hogy élvezettel fogyasszuk azt.'>
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 10 napja

Egész jónak tűnik. Még az is lehet hogy beszerzem.

válasz erre
Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja