Batman: Arkham Asylum: Denevérszárnyakon röppent be a legfrissebb teaser trailer

2008. december 06.
2.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Talán már csak az ősi krónikások tudják megmondani, hogy a Lego Batmant leszámítva mikor futottunk bele legutóbb olyan élvezetes játékba, amely a földkerekség leghíresebb denevérét állította a középpontba.

Ezt a tátongó űrt töltheti be a Batman: Arkham Asylum, amelynek - az eddig közszemlére tett anyagok és adatok láttán - minden esélye adott a kasszarobbantó sikerre. Bár egy nem túl jó alkotás is elérheti ezt az állapotot, mivel a Batman név manapság igen jövedelmező, köszönhetően a zseniális The Dark Knight című filmnek.

A fejlesztőket mindenképpen dicséret illeti, hiszen nem a mozi eseményeit kezdték feldolgozni, hanem részben a játékhoz hasonló névvel felvértezett képregényt tekintették alapnak, és e mellé még szerződtették Paul Dinit is, hogy munkálkodjon össze egy ütős sztorit. Említett úriembernek természetesen nem ismeretlen az éjszakai igazságosztó világa, ugyanis - többek között - jelentős mértékben közreműködött a Batman: The Animated Series rajzfilm sorozatnál is.

Pár hete már megcsodálhattuk az első videót a produktumról, ezt követte a mai nap folyamán érkezett, alant látható teaser trailer, amely rövidsége ellenére is a "must have" kategóriába sorolható, azaz rajongóknak megtekintése kötelező.

Mivel a program megjelenési időpontja még elég távoli, ezért biztosak lehetünk benne, hogy Batman visszatér még ezeken a hasábokon.
#tv#
nincs még hozzászólás

Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja