Batman: Arkham Asylum: Bőregér akcióban

2009. január 30.
3.0621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A világ egyik legnépszerűbb képregényhősének dedikált műben, Batman élete talán legnagyobb kalamajkájába keveredik, amikor Joker-t próbálja meg kivonni a forgalomból.

A vigyori gonosztevőnek az arkham-i fegyházban a helye, a Denevérember le is szállítja ádáz ellenségét, ám nem várt fordulat következményeképp csapdába esik, egy halom fogvatartott között, az elmegyógyintézet ódon falai között. Innen kell valahogy kereket oldanunk.

Röviden erről szól a Batman: Arkham Asylum jól ismert története, amelyet a Rocksteady csapat építget fel az alapoktól. Újabb trailer, újabb rácsodálkozás. A fejlesztőknek első blikkre, sikerült a bravúr és egyszerre hoznak valami veszettül magas grafikai színvonalat, a tömény, komor hangulat társaságában.

Batman ingoványos terepen motoszkál, a közeg, amiben Joker jóvoltából ragadt, cseppet sem békés, lesittelt bűnözők seregei veszik át az irányítást az intézmény felett, így életünk veszélyben forog. A denevérünk nyomoz, bunyózik, lopakodik és igyekszik mielőbb szélnek eredni a rácsok mögül. A frissen publikált videóanyagba némi gameplay elem is vegyült.

#tv#
A Batman: Arkham Asylum valamikor a nyár folyamán érkezik, tessék feljegyezni, mert szinte kizárt, hogy rossz vételt csinálunk majd vele. PlayStation 3, Xbox 360 és PC a célba vett platformok. Várjuk türelmetlenül a végeredményt.
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 6 hónapja és 14 napja

Jól néz ki, ráadásul szeretem is a Batman-t. Bár azt nem hiszem, hogy meg fogom venni, de így elsőre mindenképpen jónak tűnik. Annak meg kifejezetten örülök, hogy sem a képi világ, sem a történet, sem Joker nem egyezik a Dark Knight-al.

válasz erre
Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja