Batman: Arkham Asylum: Az év egyik legnagyobb durranása?

2009. április 09.
1.7301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ami eddig lejött az Eidos és a Rocksteady legújabb Batman játékáról, az több mint szimplán meggyőző volt.

A pillanatképek eszméletlenül erős grafikai oldalról árulkodnak, a videók pedig egy a Sötét Lovaghoz passzoló, komor hangulatot árasztanak. Az első benyomásokat megtoldja a változatos játékmenet, közelharc, lopakodás, és fejtörés, az összetevők turmixolása után kapunk papíron egy ütős koktélt, amely az Eidos szerint valóban nagyot lesz képes csapni majd.

Jon Brooke, az Eidos brit marketing fejese nem sajnálta a dicsérő szavakat és nem kevesebbet állít, mint, hogy ez lesz minden idők egyik legnagyszerűbb alkotása, amelyet valaha is a piacra segítettek.

Nem csupán a nyár legnagyobb durranása, de éves viszonylatban is az egyik legszuperebb cím lesz a kínálatban. Jon Brooke szavaival élve, a Batman: Arkham Asylum közel jár a tökéletességhez, mialatt hibátlan játékot még nem láttunk, feltételezem, nem is fogunk soha, az úr túlzónak ítélt szavaiban sok igazság lakozhat. Remekül fest, csodálatos élmény játszani, a történetvezetés csavarokkal teli és az újrajátszásra csábítás is a helyén lesz, mesélte Jon Brooke.

Mi kell még? Az Eidos roppant módon bizakodó, velük együtt persze mi is, hiszen ezer, meg egy éve nem vehettünk a mancsaink közé valóban átütő Batman adaptációt. Ők sok pénzzel lehetnek gazdagabbak, mi pedig egy nagyszabású comic feldolgozással, nem rossz bíznisz. Nagy kalappal az Eidos-nak.
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 3 hónapja és 7 napja

Amit eddig láttam gameplay videót (azt az egy darabot), nem kizárt, hogy az év egyik legnagyobb durranása lesz. Hihetetlenül bejön eddig. Végre lesz egy normális Batman játék, amit én is ki tudok próbálni? mosolygó smiley

válasz erre
Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja