Batman: Arkham Asylum 2: Mr. Freeze és Talia al Ghul is szerepet kapnak

2010. április 21.
2.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi napon egy komoly kis elszólás következtében megtudhattuk, hogy a már hivatalos bejelentésen is átesett, de komoly információhiányban létező Batman: Arkham Asylum 2 nem csak egy nagyon sötét és komor hangulatú játék lesz, hanem maga Kétarc is feltűnik benne ellenfélként, akivel Batmannek már nem egyszer és nem kétszer meggyűlt a baja.

A mai reggel azonban két újabb szereplőről hullt le a lepel hasonlóan ironikus formában, egyikük Mr. Freeze, míg másikuk Talia al Ghul.

Mindkét karaktert saját szinkronhangjuk leplezte le, így Maurice LaMarche nyíltan felvállalta, hogy ő maga lesz Mr. Freeze az Arkham Asylum folytatásában, akit szintén Batman félelmetes ellenfeleként ismerhetünk meg, és különleges képességeit ismerve biztosan okoz majd némi fejtörést a játékban, nem úgy, mint Talia al Ghul, akit jelenleg sem tudunk hová tenni. Az ő létezéséről Stana Katic rántotta le a leplet hivatalos Twitter oldalán - a bejegyzés azóta már törölve lett -, ahol nyíltan bevallja, hogy ő szolgáltatja majd Ra's al Ghul lányának hangját, akit azért nehéz elhelyezni a jó és a rossz oldal között, mert bár gonosztevő apjához mindig hű maradt, komoly érzelmi szálak fűzték a Denevéremberhez. Kíváncsiak vagyunk milyen szerepet szánnak majd neki a fejlesztők, mindenesetre Joker, Kétarc és Mr. Freeze már biztos ellenfelek. Vajon még kikkel mérhetjük össze tudásunkat az Arkham Asylum folytatásában?
Batman: Arkham Asylum 2 nem csak egy nagyon sötét és komor hangulatú játék lesz, hanem maga Kétarc is feltűnik benne ellenfélként, akivel Batmannek már nem egyszer és nem kétszer meggyűlt a baja.'>
nincs még hozzászólás

Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja