Batman: Arkham Knight - Bemutatkozik Pingvin, Two-Face, Riddler

2014. március 21.
2.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A Rocksteady Studios elárulta, hogyan sikerült izgalmas és érdekes nextgen köntöst szabni a gonosz trióra.

Vessetek egy pillantást a leírásokra, amiket Albert Feliu, a Batman: Arkham Knight karakterek megalkotásán dolgozó úriember osztott meg a nagyérdeművel:

Pingvin

Az Arkham City-ben ő egy gyűjtögető, egy múzeumból tevékenykedik, és úgy néz ki, mintha maffiatag volna. Levettük róla a kabátot és mocskosabb gazembert faragtunk belőle. Gyűrött, izzadt és ételfoltos inget kapott. Ennek ellenére ő egy nagyon erős karakter. Van egy aranylánc is a nyakában. Őrülten kellett bánnunk vele és a kinézetével. Leborotváltuk fejét, alaposan mocskossá tettük. Még inkább meg szeretnéd ütni.

Two-Face

Úgy éreztük, hogy ő alapból egy erős karakter. Az egykori ügyész, Harvey Dent egyik fele savmarás áldozatává vált, a ruháját úgy módosítottuk, hogy tükrözze a sérült külsőt és belsőt. Ok, ez az Arkham City-ben volt, mit tehetünk azért, hogy most máshogy nézzen ki? Feltűrtük az ingujját és úgy módosítottuk, hogy nextgen kinézete legyen. Vettünk néhány mintát igazán mocskos, égett húsból és megpróbáltuk a lehető leginkább badass külsőt összehozni. Már erős figura volt, rátettünk egy lapáttal, de nem akartuk annyira nagyon megváltoztatni.

Riddler

Az Arkham Knight előtt olyan titokzatos volt, mint a rejtvényei, Arkham City-ben soha nem láttad igazán. Mostantól több képernyőidőt kap és fejlődik. Riddler egy laza karakter és nem akartuk megváltoztatni - szeretjük a kérdőjeleket az ingjén, az ostoba szemüvegével és kócos hajával együtt.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez a Batman végre ígéretesnek tűnik. Nem csak a karakterek miatt, ezek csak új skinek lesznek, úgy összességében lesz komplexebb a játék.

válasz erre

fantis6

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

várom már,jó lesz

válasz erre
Batman: Arkham Knight
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

VaPe profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljaGargameth profiljagery1113 profiljatotyak profilja